Apa itu SEO

Apa itu SEO?

Pengoptimuman web mewakili Pengoptimuman Enjin Carian, yang merupakan perbuatan memperluaskan jumlah dan sifat lalu lintas ke laman web anda melalui hasil crawler web semula jadi.

Seo Malaysia

Apa yang masuk ke dalam SEO?

Untuk memahami kepentingan sebenar SEO, bagaimanakah kami memisahkan definisi itu dan mengambil gander di bahagian-bahagian:

Sifat lalu lintas: Anda boleh menarik semua tetamu di planet ini, namun dengan kemungkinan bahawa mereka akan pergi ke laman web anda sejak Google mendedahkan kepada mereka, anda adalah aset untuk PC Apple ketika benar-benar anda seorang peternak menjual epal , itu bukan trafik yang berkualiti. Sebaliknya anda perlu menarik tetamu yang benar-benar berminat dengan item yang anda tawarkan.

Jumlah lalu lintas: Sebaik sahaja anda mempunyai individu yang betul menavigasi dari halaman hasil alat carian web (SERPs), lebih banyak lalu lintas yang lebih baik.

Hasil semulajadi: Iklan membentuk sebahagian penting dari banyak SERP. Lalu lintas semulajadi adalah apa-apa lalu lintas yang anda tidak perlu bayar.

Seo Servis

Bagaimana fungsi SEO

Anda boleh memikirkan indeks web sebagai tapak yang anda lawati untuk menaip (atau berbual) siasatan ke peti dan Google, Yahoo !, Bing, atau mana-mana pencari internet yang menggunakan jawapan mistik dengan perhubungan yang cukup besar mengenai sambungan ke halaman tapak yang mungkin menangani pertanyaan anda.

Itu sah. Jadi, bolehkah anda pada bila-bila masa berhenti untuk berfikir tentang apa yang berada di sebalik pengaturan sambungan dunia yang lain?

Inilah cara yang berfungsi: Google (atau mana-mana indeks web yang anda gunakan) mempunyai crawler yang keluar dan mengumpulkan data hampir semua bahan yang mereka dapat temukan di Internet. Crawler mengambil setiap satu dari 1s dan 0s kembali ke crawler web untuk memasang file. Fail tersebut kemudian diurus melalui pengiraan yang cuba menyelaras maklumat tersebut dengan pertanyaan anda.

Pembelajaran SEO

Membina tapak SEO yang menampung

Apabila anda bersedia untuk memulakan perjalanan SEO itu, ini merupakan peluang yang baik untuk menerapkan prosedur SEO tersebut ke laman web, tanpa mengira sama ada ia baru keluar dari plastik baru atau yang lama anda sedang bertambah baik.

Halaman-halaman ini akan membantu anda dengan permulaan termasuk memilih nama kawasan yang sesuai dengan SEO untuk amalan terbaik untuk sambungan dalaman.

Kandungan dan markup yang berkaitan

Suatu laman web tidak umumnya tapak sehingga anda mempunyai kandungan. Namun, SEO untuk kandungan mempunyai faktor yang cukup jelas yang kami berikan segmennya sendiri. Mulailah di sini jika anda berminat untuk melihat watak-watak, bagaimana untuk mengarang pendua SEO-menampung, dan jenis markup yang membantu indeks web melihat dengan tepat apa kandungan bahan anda.

Pada tema lokasi

Anda baru sahaja mengambil banyak perkara mengenai titik lokasi dengan menggali kandungan dan markup yang berkaitan. Pada masa ini, ia adalah satu peluang yang baik untuk mendapatkan khusus dengan data mengenai robots.txt.

Tema berkaitan sambungan

Delve mendalam kepada semua yang anda pada bila-bila masa terpaksa berfikir tentang sambungan dari kandungan tetap untuk pengalihan semula. Perhatikan susunan laman ini untuk melihat bagaimana dan bila menggunakan nofollow dan sama ada blog pelawat sebenarnya mati.

Khidmat Seo

Penambahbaikan lain

Tahniah! Anda telah menerima butiran rumit dari hari ke hari SEO dan kini disediakan untuk beberapa tema yang digerakkan. Memastikan semua lalu lintas mempunyai masa yang paling mudah dibayangkan yang berubah-ubah dengan merubah kadar perubahan (CRO), pada masa itu pergi tahap skala kecil dengan SEO kejiranan atau mengambil laman web tersebut di seluruh dunia dengan SEO global.

Perkembangan SEO

Pengiraan pencari Internet mengubah kebiasaan dan strategi SEO berkembang berdasarkan perubahan tersebut. Oleh itu, pada kesempatan itu seseorang menawarkan anda nasihat SEO yang tidak terasa sangat baik, semak dengan laman tema tertentu.