Berniaga Kereta Sewa

Berniaga Kereta Sewa

kereta sewa kl

Perniagaan sewa kenderaan menyewa kenderaan dengan kadar smidgen sederhana dan smidgen sekaligus. Pelbagai pihak berminat untuk menyewa kenderaan. Pelanggan standard menyertai pelancong perniagaan dan kepuasan, mereka yang kenderaannya dilatih dan berafiliasi.

Tangani cara memulakan Perniagaan Kereta Sewa KL anda sendiri dan adakah ia merupakan pilihan yang sesuai untuk anda.

Mulakan perniagaan penyewaan kenderaan dengan mengikuti teknik berikut:

Anda telah menjumpai pemikiran perniagaan yang ideal, dan sekarang anda sudah siap untuk melangkah maju. Terdapat beberapa alternatif unik berdasarkan apa yang bergantung pada margin yang luas untuk memulakan perniagaan daripada asasnya memilihnya dengan negara. Kami telah mengumpulkan manual utama ini untuk memulakan perniagaan penyewaan kenderaan anda. Strategi ini akan menjamin bahawa perniagaan baru anda biasanya dirancang, dipilih dengan tepat dan benar-benar mantap.

Tahap 1: Rancang Perniagaan anda

Strategi yang wajar adalah asas untuk kemajuan sebagai perniagaan yang berwawasan. Ini akan membantu anda menggambarkan titik fokus perniagaan anda dan mencari beberapa jualan. Beberapa subjek binatang yang perlu dipertimbangkan adalah:

1. Apakah kos permulaan dan bergerak?

2. Siapa pasaran objektif anda?

3. Berapa banyak anda mempunyai pilihan untuk mengenakan bayaran kepada pelanggan?

4. Apa yang akan anda namakan perniagaan anda?

Apakah kos yang berkaitan dengan membuka perniagaan penyewaan kenderaan?

Perniagaan ini memerlukan kekuatan kenderaan, pejabat, PC, printer, Internet cepat, sedikit kos pengerasan, penegasan untuk perniagaan dan kenderaan, kenderaan mengurus instrumen, kerangka kamera litar tutup, perwakilan membayar / membayar harga , dan usaha bergerak.

Berapakah kos yang diramalkan untuk perniagaan penyewaan kenderaan?

Perbelanjaan memandu mengukuhkan pampasan eksekutif / kadar gaji, utiliti, keselamatan, peningkatan kenderaan baru dengan kekuatan laut, menyesuaikan armada, sewa pejabat / meninggalkan ruang, Internet yang canggih, kemajuan, dan pemeliharaan halaman. Pentadbir tahap yang paling tidak relevan akan mendapat tempat dengan tahap $ 8 dan $ 12 dengan pasti. Pakar di tempat akan merancang imbuhan beberapa tempat pada tahap $ 35,000 dan $ 70,000. Selamat datang yang mahir direkayasa dan dia akan memerlukan pampasan tahunan dalam tahap $ 30,000 hingga $ 65,000. Kadar imbuhan pada dasarnya samar-samar berlaku untuk wakil dan pihak berkuasa laman web. Keselamatan adalah asas untuk memastikan perniagaan anda sesuai dengan kenderaan. Pelan perbelanjaan dalam keadaan apa pun $ 500 hingga $ 1,000 boleh dipercayai untuk kos ini.

Siapa pasaran objektif?

Pelanggan yang ideal adalah perniagaan yang memerlukan penyewaan kenderaan yang berbeza-beza untuk perwakilan. Persona pelanggan lain yang ideal adalah perjumpaan pelancong perniagaan yang gelisah untuk menghabiskan sejumlah besar wang tunai untuk penyewaan kenderaan ketika berada jauh dari rumah.

Bagaimana perniagaan penyewaan kenderaan mendapat wang tunai?

Perniagaan penyewaan kenderaan memperoleh wang tunai dengan menyewakan kenderaan kepada individu yang memerlukan metodologi untuk pengangkutan ketika berada jauh dari rumah, untuk alasan perjalanan atau sebagai pengganti kenderaan yang sedang diperbaiki.

Apa keseluruhan keputusan anda untuk mengenakan bayaran kepada pelanggan?

Harga kenderaan kereta sewa kl berbeza dengan peluang kenderaan dan wilayah. Memikirkan segalanya, penyewaan kenderaan yang rendah, misalnya, Nissan Versa, berharga sekitar $ 35 hingga $ 50 secara berterusan. Penyewaan kenderaan kelas atas seperti Mercedes-Benz atau Lexus akan meningkat dari $ 100 hingga $ 200 atau jauh lebih dipercayai.

Apakah keseluruhan kedudukan pilihan perniagaan sewa kenderaan?

Perniagaan penyewaan kenderaan anda boleh menyebabkan banyak wang dari kapal jika anda mempunyai zon ideal, kekuatan kenderaan yang berubah-ubah, dan harga yang dinyatakan. Adalah mungkin untuk menghasilkan $ 50,000 hingga $ 100,000 dalam beberapa tahun penting. Terus mengembangkan perniagaan anda dan pada akhirnya anda akan muncul pada pertengahan enam angka. Jadikan kawasan tempatan juga seperti negara dan perniagaan penyewaan kenderaan anda dapat menghasilkan dolar tanpa had secara berterusan.