Kereta Sewa

Trik sewa kenderaan yang paling hebat dan laku keras dan cara mengekalkan kunci yang tidak terlalu menakutkan dari mereka

Kereta Sewa

Sebilangan orang takut diperpanjang beberapa pertemuan yang dapat diterima ketika mereka menggunakan kenderaan. Gabungan sewa telah mendapat reputasi yang terjamin mengenai caj dan sudut pandangan yang diatur. Cari cara untuk menganggap sewa kereta kenderaan tanpa melanggar amalan cerdik.

1) Tipu muslihat mengenai kerosakan baru

Pasti semasa anda mengembalikan kenderaan pilihan anda, perjanjian sewaan dapat memastikan bahawa beberapa kesulitan kenderaan tidak ada sebelum penyewaan anda dan anda harus membayar untuk memperbaiki kecerdasan.

Klik : https://www.karloop.com.my/

Petua untuk mengekalkan cara OK yang penting dari celaka pada cerdik baru

Sebaik sahaja anda mendapatkan kenderaan anda, kakitangan organisasi penyewaan akan mengalami ‘struktur pilihan’ dengan anda. Struktur ini mengingatkan kembali sebarang kerosakan yang berlaku pada kenderaan sebelum permulaan sewaan anda. Sebelum memandu pergi, perhatikan bahawa tidak ada lagi pengkhianatan terhadap kenderaan yang tertakluk kepada apa yang tertulis dalam struktur itu.

Ambil gambar kenderaan semasa anda mendapatkannya, lebih-lebih lagi apabila anda membawanya kembali. Sekiranya anda tidak berada dalam banjir ketika menurunkannya, perhatikan bahawa kepala sambungan sewa akan mengembara ke atas kenderaan dan mendapatkan salinan ‘struktur pilihan’ yang akan mereka bungkus.

Sekiranya sesuatu berlaku pada kenderaan semasa anda memilikinya, laporkan bila anda boleh jadi ada rekodnya.

Untuk mengetahui lebih lanjut, lihat Menginsuranskan sewaan anda dan Ambil dan turun.

2) Trik dengan rancangan bahan bakar

Tepat ketika anda menempah kenderaan sewa anda, prosedurnya akan berjalan dengan pendekatan bahan bakar tertentu. Sebagai contoh, gergaji yang paling penting adalah ‘Penuh hingga Penuh’, yang mencadangkan anda turun dari tangki sebelum anda mengambil kenderaan kembali. Yang lain ialah ‘Full to Empty’, yang mendorong anda membayar tangki bahan bakar di kaunter dan dapat memasang semula kenderaan anda sebagai kosong seperti yang anda mahukan.

Tepat ketika anda muncul untuk mendapatkan kenderaan anda, kakitangan kaunter sewa mungkin menawarkan grafik bahan bakar lain kepada anda. Sekiranya anda memegang kenderaan anda di tempat, anda akan ditawarkan cara bahan bakar eksplisit untuk menangani pemeriksaan pengawasan.

Petua untuk menjaga kunci tidak terlalu mengerikan dari pendekatan bahan bakar yang menipu

Rangka kerja bahan bakar masing-masing mempunyai kelebihan dan halangan, namun sebagai pilihan terakhir, Full to Full adalah metodologi yang masuk akal. Jadi jika anda memilikinya, mungkin tidak ada sedikit ruang bernafas untuk mendorongnya.

Sekiranya anda menyiapkan laman web, periksa garis besar bahan bakar kenderaan anda sebelum anda sampai ke kaunter. Dengan cara itu anda akan pasti sama ada ia sesuai untuk anda

Untuk mengetahui lebih lanjut, lihat Apakah pendekatan bahan bakar?

3) Trik dengan had jarak tempuh

Beberapa rancangan penyewaan kenderaan berjalan dengan jarak tempuh wajib. Potongan mungkin ditunjukkan sebagai perubahan batu / kilometer bergantung atau setiap perjalanan. Sekiranya strategi anda mempunyai had jarak tempuh, anda harus membayar kos tambahan untuk setiap batu atau kilometer yang anda hadkan melebihi had tersebut.

Petua untuk mengekalkan cara-cara baik utama dari had jarak tempuh

Tidak dapat dinafikan pasti, tanpa menghiraukan semuanya bergantung pada sejauh mana anda perlu memandu. Mengawasi jarak tempuh epik apabila semuanya dikatakan tidak masuk akal, sementara mendorong jarak tempuh yang terbatas boleh menjadi sederhana, dengan sedikit pemikiran sehingga hadnya boleh serendah 15 batu untuk kenderaan ekspres secara berterusan.

Sekiranya anda menggunakan kenderaan untuk beberapa jalan keluar, misalnya, pergi dari terminal udara ke motel anda, atau anda mengunjungi sebuah pulau kecil, rancangan permainan dengan jarak tempuh terpaksa mungkin dapat digunakan untuk anda.

Sekiranya anda memerlukan sedikit peluang, atau belum mengumpulkan masa anda, jarak tempuh yang konsisten bukan jika dan sebaliknya tetapi merupakan pilihan yang lain.

Untuk mengetahui lebih lanjut, lihat Adakah kenderaan pilihan saya mempunyai had jarak tempuh?

4) Pengesahan tambahan yang laku keras

Memastikan kenderaan sewa anda boleh menjadi tidak senang. Sekiranya semuanya gagal, metodologi yang anda pilih akan sesuai dengan penyebaran utama sebagai standard. Penegasan tambahan jelas tidak penting, ini adalah pilihan anda sama ada anda mendapatkannya. (Untuk mencari lebih banyak lagi, lihat Apa cara terbaik untuk menangani kawalan penyeliaan memastikan kenderaan sewaan anda?)

Gabungan sewa akan menawarkan penyebaran atau keselamatan pengecualian tambahan kepada anda. Ia akan menjimatkan wang, dan tidak diperlukan. Terpulang pada anda sama ada anda mendapatkannya atau tidak. Sebagai contoh:

Pengabaian Kerosakan Super Perlanggaran (SCDW)

Setiap konspirasi sewa menjual perpaduan Super Collision Damage Waiver yang membingungkan. Secara keseluruhannya meliputi bahagian kenderaan yang keselamatan kerosakan asasnya tidak, misalnya, roda atau cermin. Sekiranya anda membeli SCDW, anda mungkin akan diserahkan dengan kekayaan yang jelas atau mempunyai pilihan untuk meninggalkan kedai keselamatan yang rendah hati di kaunter, atau tidak ada kedai keselamatan dengan cara apa-apa dengan semua cara.

Penegasan klinikal

Penyewaan kenderaan standard menyebar rawatan klinikal tanpa pengampunan selepas peristiwa. Gabungan sewa mungkin menawarkan anda akreditasi untuk menangani kos ini.